Uudis pakkus kõneainet mitmel põhjusel. Apple ei ole tuntud, kui firma, kes kulutab teisi firmasid omandades väga suuri summasid. Lisaks suurtele summadele ei ole neile varasemalt pakkunud huvi väga suured ning tuntud firmad. Pigem leiab Apple’i ostuajaloost väikseid idufirmasid, kes nahistavad oma tegemistega mõnes vaikses toanurgakeses. Ning loomulikult tähtsaim küsimus – miks just Beats?

Ostutehingu üle pisut pikemalt mõtiskledes leiab mitu põhjust, miks leidis Apple, et Beats oleks hea firma, mille peab ära ostma.

Apple ei ole enam lahe

Kas tõesti on see võimalik, et firma, mis toodab populaarset nutitelefoni, tahvelarvutit ning kohvikute nurkades helendavaid pooliku õunaga rüperaale, ei ole enam ühtkäkki piisavalt lahe? Kuid see on tõesti nii. Kas mäletate, kui lahedad ja popid olid need noored, kes käisid tänaval kõrvus valged nööpklapid. Mõningane lahedus- ning cool-faktor kaasnes ka esimeste iPhone’idega, mil kõigil teistel olid taskus veel vanad nuputelefonid.

Kui nüüd tõsiselt järgi mõelda, siis valged nööpklapid ja vinged nutitelefonid ei ole tänapäeval enam nii lahedad, et ainuüksi nende põhjal saaks Apple suurt müügiedu nautida. Küll aga on lahedusefaktor olemas Beatsi kõrvaklappidel. Tiinekad jahivad Beatsi kirevaid, värvilisi ning väga kalleid kõrvaklappe pingsamini, kui seda kunagi tehti iPodide puhul.
Loe pikemalt Kiibist