Tegemist on üritusega, mis toob kokku neli IT- ja Hi-Tech valdkonna start-up-firmat rahvusvahelised juhendajad ja investorid. Publiku sekka kutsutakse ka teisi idufirmasid, tudengeid ning ettevõtlusest huvitatud inimesi. Fookuses on olemasolevate toodetega Backive, reWiLD, FightSense ja Heelosophy, kes saavad kolme päeva jooksul lahendada probleeme koostöös pädevate rahvusvaheliste juhendajatega nagu Sergey Gribov, Jan-Erik Nyrövaara, Alexander Fefegha, Claudio Santori jt. Üritusel loob atmosfääri ekspertidest ning valdkonnaga seotud tudengitest koosnev publik, kes annavad ka jooksvalt tagasisidet.

Samal ajal, kui idufirmade esindajad töötubades juhendajatega lahendusi otsivad, toimuvad publikule ettevõtlusalased töötoad, arutelud ja võistlused. ECUT-i turundusjuht Els Bobkov täpsustas, et ettevõtlusklubi soovib selle abil innustada ka teisi ettevõtlusega tegelema või sellega jätkama.

Kuidas arenevad start-up´d, millised pöörased ideed tulevad lagedale ja leiavad rakendust, mida üldse on võimalik kolme päeva jooksul saavutada nii tiimidel kui publikul, selgub kohapeal.

"sTARTUp 2014" toimub projekti «Tallinna tehnikaülikooli ja Tartu ülikooli innovatsiooni valdkonna õppekavade arendus innovatsioonivõimekuse ja –teadlikkuse tõstmiseks koostöö avaliku sektori ning ettevõtlusorganisatsioonidega» raames ja on seotud TÜ start-up ettevõtluse õppeainega. Projekti toetab Euroopa sotsiaalfond. Parimate autasustamine toimub 17. mai sTARTUp 2014 ametlikul järelpeol klubis Vabank.