Aktiveerimiskood tuleb kuulduste kohaselt nüüd suhteliselt kiiresti ning enam ei ole paarinädalast ooteaega võrreldes betaperioodi algusega eelmise kuu lõpus, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Themer on alguse saanud projektist mycolorscreen.com, kus kasutajad said jagada teistega enda telefoni visuaalset seadistust ning selgitada, mis piltide, ikoonide ning rakendustega see saavutati.

Kuna antud näidete järgi 100% samast tulemit oli võrdlemisi raske saavutada, arendati ideed edasi.

Idee otsas istumine tõigi arendajaid rakenduse Themer juurde, mis mainitud probleemi kõrvaldas ning teistele kasutajatele võimaluse andis telefoni kasutajaliidese visuaalne pool ühe sõrmeliigutusega ära muuta. Seda kasvõi 10 korda päevas.

Foto: ekraanitõmmis

Sisuliselt on Themer launcher ehk rakendus, mis kuvab sinu koduekraani ning rakenduste loendit, kuid tänu arendajatele/disaineritele on lõppkasutajale asi mugavaks tehtud.

Rakenduses saab tsentraalselt määrata erinevaid vaikerakendusi – nt SMSi kasutamine on sellega, meilide lugemine teise rakendusega ning RSS jaoks on kolmas rakendus. Hiljem sõltumata kujunduspaketist kasutatakse määratletud rakendusi.

Teiseks on lisakujunduste muretsemine tehtud väga lihtsaks. Rakenduses tuleb lihtsalt enda jaoks sobiv teema leida (mida on juba praegu hulgim) ning lihtsalt alla laadida ja telefonile lisada.

Seal valikus on klassikalised "Oo, mu telefon näeb välja nagu Windows Phone" või "vaata mul siin iOS 12 peal" teemad, aga ka originaalsemaid lahendeid. Näiteks selliseid, kus rakenduste otseteed on näiliselt integreeritud taustapilti jms. Ikka iga päeva või tuju jaoks oma.

Foto: ekraanitõmmis

Kelle jaoks?

Kes meist ei tahaks teha telefoni isikupäraseks. Ses mõttes, et erineda natukenegi kõikidest nendest teistest tuimadest seadmetest, mis sõpradel-kolleegidel-klassikaaslastel peos on.

Kuna korpust otseselt muuta ei saa (Moto X pole siin ju saadaval), siis võiks teha seda telefoni sisuga.

Mis toob meid teise punktini – kõik ei ole valmis endale peale laadima custom ROMe, rootima seadet või mööda saatma 15 magamata ööd, et kõik aspektid paika saada. Ning me ei taha ka Google Play rakendusepoes launcher-rakendusele tundide viisi laiendusi otsida.

Themer pakub seda kõike ju ääretult lihtsalt – paigalda rakendus, otsi sobiv teema ning vajuta nuppu ning ongi kõik paigas.

Ehk siis...

Tuleb tunnistada, et Themer on intrigeeriv rakendus. See on teinud isikupärastamise kordi mugavamaks, selle eest ei pea midagi eraldi maksma ning töölaual ei hakka kuvama ka tüütuid reklaame.

Annab ligipääsu müriaadile erinevatele teemadele, mis transformeerivad su nutitelefoni silmapilkselt. Mida enam ühest isikupärastamis-rakendusest enam tahta!