Tema viimane moekollektsioon kannab nime "Stealth War" ehk "varjatud sõda". Sellesse kuuluvad kapuuts ja sall, mis aitavad kandjal peituda droonide ehk mehitamata luurelennukite soojustundlike kaamerate eest. Komplekti osa on ka OFF Pocket ehk tasku, mis blokeerib nutitelefoni kõikvõimaliku raadioside.

Harvey ütles Wiredile, et droonide-vastane riietus peaks olema ka stiilne. "Ma loon sellist tulevikku, nagu ma ise tahaks näha: inimesed kannavad stiilseid rõivaid, mis takistavad jälgimist ja suurendavad privaatsust," ütles Harvey. Kapuuts on seejuures moekas riietusese, kuid samas aitab paremini ka nägu varjata.

Salli peaks aga kandma nagu hijab'i ehk mosleminaiste peakatet. Harvey sõnul sai ta ka hijab'ist inspiratsiooni – selle mõte on eraldada inimene taevas olevast jumalast. Nüüd on jumala asemel taevas aga droonid.

Harvey varasema töö hulka kuulub näiteks CamoFlash, mis kujutab endast LED-lampide komplekti. Lambid aktiveeruvad automaatselt kaameravälkude peale, mis ei lase paparatsodel kandjat pildile püüda. CV Dazzle oli aga katsetus meigi ja soengutega, mis on mõeldud laialt levinud näotuvastustehnoloogia eksitamiseks.

Vaata jälgimisvastast moekollektsiooni siit.