Võistlus toimub kahes eraldi punktiarvestusega klassis: standard- ja spetsiaalautode klassis, teatas ETAle Kaitseliidu pressiesindaja.

Võistlejate kontrollaeg on kolm tundi, selle möödumisel suurima ringidearvuga auto finis^eerimisel käivitatakse kõigi teiste jaoks kaotusaja stopper.

Start algab kell üheksa hommikul originaal ja standardklassi autodele ning kell üks pärastlõunal spetsiaalklassi autodele. Lõpetamine ning autasustamine toimub õhtul umbes kella kuue ajal.

Üritusel võivad osaleda neljarattaveolised maastikuautod, mis omavad nõuetekohaseid rehve, pidureid ja kõiki muid vajalikke agregaate, tagamaks sõiduki ohutut liiklemist.

Standardklassis saavad osaleda maasturid, milliste rehvi läbimõõt horisontaalsihis mõõdetuna ei ületa 82 cm. Spetsiaalklassis saavad osaleda maasturid, milliste rehvi läbimõõt jääb vahemikku 82-100 cm horisontaalsihis mõõdetuna. Spetsiaalklassis osalemiseks on kohustuslik võistlusauto varustada vintsiga.

Võistlusautos võib viibida sama palju võistlejaid, kui palju on istekohti. Võistkonna liikmed peavad olema vanemad kui 16aastased, soolisi ja muid ealisi piiranguid ei ole.