BMW GINA idee oli vaadata autot kui objekti uue pilguga. Tulemuseks on auto kandmiku moodustav sõrestik, millele on kerepaneelide asemel peale kantud hoopis pehme ja veniv tekstiilmaterjal. See on nagu nahk, mis pinguldub üle auto skeleti, andes sellele niimoodi litsate vahenditega unikaalsed pinnad ja vormi.

Bangle seadis üliõpilasile ülesandeks projekteerida GINA vaimus odavaid futuristlikke eramurajoone, kus tuleks esile sellise materjali- ja vormikasutuse efektiivsus ning efektsus.

Tulemuseks oli hulk projekte, kus majad olidki muutunud mitte niivõrd eraldiseisvateks konstruktsioonideks, vaid elanike ja nende tegevuste lihtsateks ning ümbersätitavateks ümbristeks.

Kui on ruumi puudu, venitatakse hoone naabrite nõusolekul vastavasse suunda laiemaks. Ning kui lapsed kodust välja kolivad, või siis suurem elutoapidu lõpule jõudnud, võib maja taas järgmisele vajadustele vastavaks arranžeerida.

Igatahes on tore ette kujutada, kuidas naaber küsib teiselt, et kas ta võib juubelipidustuste ajaks oma koduga osaliselt kõrvalasuvasse aeda sisse sõita. Pildil Ignacio Gonzalez Galani töö.