Maja ratastel, haagisuvila, matkaauto, karavan – milline sõiduk võiks puhkajatele sobida ja mis on nende erinevused? „Matkaautode erinevaid tüüpe on tõesti palju ja võimalused nendega liikumiseks mitmesugused. Kõige väiksemad on nö kaubikusse ehitatud matkaautod. Kõige suuremad ja mugavamad on täisintegreeritud matkaautod, mida võib nimetada lausa ratastel hotellitoaks,“ selgitas motorhome.ee juht Aldo Dapon.

Tänapäeval on palju inimesi, kes elavad nii-öelda moodsa nomaadi elu – töö toimub üle veebi ning kontoris istuma ei pea. Veel enam, isegi ühes kindlas kohas ei pea elama. Matkaautos elades võib igal hommikul ärgata uues kohas. Suur osa inimestest kasutab matkaautot aga ikkagi vaba aja sisustamiseks. Coop Panga Liisingu juht Martin Ilves võrdlebki matkaautot pigem suvilaga. „Üks osa inimesi vajab suvekodu, kus vaikselt talumaja kallal nokitseda ja muru niita, kuid neile, kellele see ei sobi, võibki lahendus olla matkaauto.“

Aldo Dapon lisas, et kuna kaasaegsed matkaautod on hästi soojustatud ja võimsate kütteseadmetega, siis üha populaarsemaks muutub eestlaste seas ka matkaauto kasutamine talvepuhkuseks. Pered sõidavad nendega nii Lapimaale kui ka Alpidesse suusatama.

Coop Pank ja motorhome.ee tutvustavad nädalavahetusel toimuval automessil „Sõidame“ Itaalia kvaliteettootja MOBILVETTA täisintegreeritud matkaautot Mobilvetta KEA I 90, mida on võimalik nii liisingusse võtta kui ka rentida. Lisaks on platsil väljas aktiivseks puhkuseks mõeldud mootorrattad ja ATV-d.

Ideid põnevaks puhkuseks või hoopis elustiilimuutuseks kuula saatest!

1x
00:00

Eesti kaart matkaautoga puhkamiseks

Jaga
Kommentaarid