Ilusad ilmad on tulnud, et jääda – vähemalt piisavalt, et Transpordiamet on piirkiiruseid tõstma asunud. Hyundai Ioniq 5 tegi Maailma aasta auto valimistel puhta vuugi ning õrritab üha aktiivsemalt ka Ioniq 6-ga, mis võib isegi käesoleva aastanumbri sees saabuda; Elon Musk aga pole Twitteri ülevõtmist lõpetanud – kohast nõukogus ta loobus, sest see takistaks rohkemate aktsiate ostu ja ettevõtte täielikku üle võtmist.

Saate põhiteemana jätkame eelmise aasta üleilmse automüügi kokkuvõttega – kui eelmises saates sai ära räägitud esinelik, siis seekord võtame ette kohad 5-10: Stellantis, General Motors, Honda, Ford Motor Company, Suzuki ja BMW.

Nädala proovisõiduauto oli Mazda CX-5, mille näol on reaalsuses tegu pea kümnendivanuse mudeliga – kuidas ta meie turule passib ja kellele see auto sobida võiks?

Saatejuhid on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saad kuulata allpool olevast pleierist. Külasta ka saate Facebooki ja Instagrami lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ja näha proovisõiduautodega seonduvat.

1x
00:00