Nagu noor naine ise tabavalt ütleb: „Osalen kõikjal, kus on vähegi võimalik sõna sekka öelda.”

Peale selle, et Engel-Mari on TalTechi üliõpilaskonna juhatuse liige ja Eesti üliõpilaskonna liidus üldkoosoleku liige, lööb ta kaasa majandusteaduskonna ja poole jalaga ka IT-teaduskonna üliõpilaskogus. Takkaotsa kuulub ülikooli senatisse ja õppekomisjoni.

Saates räägitakse Engel-Mari enda erialavalikust ja edasistest plaanidest, aga muidugi ka ülikooli tudengiorganisatsioonidest, kultuurikollektiividest, sündmustest ja sportimisvõimalustest. Just tudengisporti, eriti üliõpilaste suvemänge, peab noor naine meeldejäävamaks osaks enda tudengielust. Veel tehakse juttu Engel-Mari koordineeritavast tänuväärsest projektist, mis tegeleb e-riigi võimekuste ja teadmiste viimisega Keeniasse.

Miks lüüa kaasa tudengiorganisatsioonides? Milliseid uksi see tudengile avab? Milliseid põnevaid sündmusi on lähitulevikus oodata?

Kuidas tulla õppima Tallinna Tehnikaülikooli?
  • Esita avaldus lehel sais.ee.
  • Kui oled ületanud lävendi, oled järgmisest õppeaastast TalTechi oodatud. Õppima tulemise pead kinnitama hiljemalt 15. juulil, kuid võid kinnitada ka kohe.
  • Kui su eksamitulemused on allpool lävendit, saad parandada eksamitulemust ülikooli eesti keele või matemaatika katsel juunikuus.
  • Täpsem info aadressil teejuht.taltech.ee

Sellest ja paljust muust kuuled lähemalt juba saatest:

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid