Tootja teatel on täieliku uuenduse läbinud T-Roc saanud uue äkilisema välisilme ja kaasaegsema interjööri ühes uuemate digitaalsete teenuste ning kõrgematest sõidukiklassidest pärit juhiabisüsteemidega.

Baasmudeli hind (1,5-liitrine bensiinimootor võimsusega 110 kW/150 hj, kuukäiguline manuaalkäigukast) algab 28 125 eurost.

Valida saab kolme bensiini- ja kahe diiselmootori vahel ning 6-käigulise manuaalkäigukasti või 7-käigulise automaatkäigukasti vahel.

Bensiinimootorite võimsusvahemik on 110 kW (150 hj) kuni 221 kW (300 hj). Alternatiivina esiveole saab valida ka 4MOTION nelikveo koos 110 kW (150 hj) diiselmootoriga. 2,0-liitrine bensiinimootor võimsustega 140 kW (190 hj) ja 221 kW (300 hj) on juba standardvarustuses kombineeritud nelikveoga.

Uue T-Roci standardvarustusest leiab LED-esituled, digitaalse näidikuploki, 6,5-tollise info- ja meelelahutussüsteemi ning multifunktsionaalse rooli. Uutest abisüsteemidest on saadaval IQ.DRIVE Travel Assist juhiabi ja pikivaheregulaatoriga püsikiirushoidik ACC koos kiiruspiirikuga.

Uuenduskuuri läbinud sisemuse kesksete elementide hulka kuuluv multimeediaekraan on olenevalt varustustasemest kas 6,5 või 9,2 tolline. Digitaalset näidikublokki on lisavarustusena võimalik tellida ka kuni 10,25-tollise Digital Cockpit Prona.

Standardvarustuses on täiustatud jalakäijate jälgimise funktsiooniga hädapidurdussüsteem Front Assist ja tavapärane reahoidmisabiline Lane Assist. Lisaks võimaldavad uus IQ.DRIVE Travel Assist juhiabi ja n-ö ennustav kiirushoidik (jälgib auto aukohta kaardil ja võtab enne kurvi ise kiiruse maha) sõita osaliselt autonoomsel režiimil kiirusega kuni 210 km/h. Ka ümberreastumisabi Side Assist on saanud täiendust nagu ka parkimisabiline Park Assist, mis aitab autol sõita ise tavalisse parkimiskohta ja väljuda külgboksist.

Lisavarustusena on saadaval ka maatriks-LED-esituled koos eraldi LED-päevatuledega. Täiustatud kaugtulede automaatlülitus Dynamic Light Assist aitab tagada nähtavuse käänulistel teedel ning hoolitseb selle eest, et kaugtulede kasutamisel vastutulevat juhti ei pimestataks.

Apple CarPlay ja Android Auto funktsioonid saab soovi korral ka juhtmevabalt App-Connect Wirelessi kaudu juhtimissüsteemi integreerida.