Tootja teatel iseloomustab uut mudelit näiteks musta värvi iluvõre ning asjaolu, et Toyota embleem on liikunud kapoti esiservast allapoole, iluvõre keskel asuva kahe horisontaalse riba vahele. Lisaks eesmiste udutulede paigutamine uutesse mustadesse ümbristesse ja säravhõbeda viimistlusega esipiilaritega sujuvalt ühte sobitumine.

Senisest laiemad on ka rattakoopad, uuenduse tulemusel on masinal nüüd matthallid 19-tollised valuveljed. Tagaosas näeme aga hõbedast spoilerit.

Adventure mudelit on võimalik tellida ka kahetoonilisena, kus Urban Khaki kerevärv on sobitatud kokku katuse, esipiilarite ja tagaspoileri Dynamic Grey tooniga. „Koosmõjus sündinud välimus avaldab austust Toyota legendaarse FJ40 Land Cruiseri heledale katusele," teatab autotootja.

Värskel mudelil on uued prožektor-tüüpi LED esi- ja samuti LED-udutuledega. Style varustustase pakub aga uusi 10 kodaraga läikivmusta disainiga valuvelgi.

Sõitjateruumis on istmetele välja töötatud uus viimistlus, milles kontrastsete oranžide õmblustega must kunstnahk on kombineeritud sügavalt tepitud seljatoe- ja padjaosadega. Samuti on paigaldatud lävepakuliistud. Salongis on uus LED-valgustus, kaasreisija istmel on nüüd ka elektriline reguleerimine, valgustatud on akna juhtlülitid ning olemas on USB-C pordid.

Masinal on AWD nelikvedu ja hübriidajam ehk kombinatsioon elektri- ja 2,5-liitrisest neljasilindrilisest bensiinimootorist. Võimsuseks mootoril 222 hobujõudu. Auto jõuab vedada kuni 1650 kg rasket (piduritega) haagist.

Uue Toyota RAV4 ADVENTURE hinnad algavad Eestis 41 700 eurost.