Pseudonüümi P4x all varjunud Ameerika häkker teatas mitmele väljaandele, et tal on õnnestunud üksinda halvata internet kogu Põhja-Koreas. See oli demonstratiivne kättemaks – aasta tagasi kannatas ta ise Põhja-Korea häkkerite rünnaku all. Ja maksimaalse alanduse lisamiseks tegi P4x seda pidžaamas, krõbistades krõpse ja vaadates ühe silmaga filmi „Tulnukas”. P4x teatas, et tegu on protestiga, kuna USA võimudelt ei järgnenud Põhja-Korea häkkerirünnakutele mingeid sanktsioone.

Rünnak pandi P4x andmetel toime kolmel põhjusel. Esiteks on Põhja-Korea sidevõrgud väikesed ja väga tsentraliseeritud – piisas vaid mõnda põhiserveri sissemurdmisest. Teiseks kasutavad põhjakorealased äärmiselt vananenud seadmeid, mille haavatavused on ammu teada ning mida häkker ka ära kasutas. Ja kolmandaks, tühisel arvul põhjakorealastest on olemas internetiühendus - keegi ei olnud ärevil ega tõrjunud rünnakut.

Tõenäoliselt ei too see tegevus, aga kaasa mingeid tagajärgi, sest Korea RDV sõltuvus internetiühendusest on väike. Kuid P4x lubab jätkata Põhja-Korea vastaseid rünnakuid ning kutsub üles teisi häkkereid endaga selleks ühinema.

P4x-i tegevuse puhul tuleb märkida, et tema tegevus on vastuolus nii USA kui ka rahvusvahelise seadusandlusega. Samas pole teada kuidas reageerib rünnakutele Põhja-Korea.