84-aastane Brahamdev Mandal, kes on pärit Orai külast Bihari osariigis, Kirde-Indias, sai 11 kuu jooksul, 13. veebruarist 2021 kuni 4. jaanuarini 2022, 12 korda koroonaviiruse-vastast vaktsiini.

Mandal kasutas teiste inimeste dokumente ja pettis tervishoiuasutusi, teatas India politsei. Mandali suhtes on nüüd algatatud kriminaaluurimine ning Daily Maili veebisaidi andmetel on esitatud talle erinevad süüdistused.

Mandal on enda sõnul vaktsineerimise kindel pooldaja ja otsustas seetõttu pandeemia ajal oma tervist võimalikult efektiivselt kaitsta. Selleks, et saada võimalikult palju vaktsineerimisi, pöördus ta osariigi erinevates maakondades asuvate vaktsineerimiskeskuste poole. Mandal suutis nii enda kui ka teiste dokumentide abil süsteemi ära petta, kuna täisealine India kodanik peab selleks, et teda loetaks täielikult vaktsineerituks, saama kaks doosi vaktsiini.

Kord õnnestus Mandalil lasta enda vaktsineerida isegi kaks korda ühe päeva jooksul kõigest pooletunnise vahega – ja seda samas vaktsineerimiskeskuses. Kuidas see täpselt juhtus, uurivad nüüd õiguskaitseorganid.

Mis puudutab sageda vaktsineerimise mõju tervisele, siis sõnas Mandal, et need tegid talle head – tal kadus liigesevalu, mille all ta oli viimased kaheksa aastat kannatanud. Lisaks väidab pensionär, et viimase 11 kuu jooksul alates vaktsineerimise algusest pole tal kordagi ühtegi viirusnakkust olnud.

Jaga
Kommentaarid