Populaarse YouTube'i kanali Unbox Therapy originaalne video on küll peidetud, kuid selle on salvestanud ja hakituna välja pannud teised kanalid (vt artikli lõppu). Videost ilmneb, et mudelist on lisaks põhiversioonile välja antamas veel kolm varianti: S22+, S22 Ultra ja midagi, mida nimetatakse vaniljevariandiks.

Videos näidatud nutitelefonide disain on sarnane varasemate leketega, juurde on tekkinud Galaxy S22 ja Galaxy S22 Ultra mudelite spetsifikatsioonid, sealhulgas "SuperClear Lens" olemasolu.

Muu seas näeme, et kaamerakomplektis on väiksematel mudelitel kolm ja Ultral neli kaamerat. Suurimal mudelil paistav avasid olema lausa viis. Galaxy S22 Ultra peamine kaamera peaks olema 108-megapiksline ja f / 1,8 suuruse avaga

Vanilje Galaxy S22-l on väidetavalt 6,1-tolline täis-HD + (2340x1080 pikslit) AMOLED-ekraan. Galaxy S22 Ultra peaks tulema 6,8-tollise QHD + (3,080 x 1,440 pikslit) AMOLED-ekraaniga. Korpuse värvivalikus peaks olema esindatud sellised nimetused nagu burgundia, roheline, fantoommust ja fantsoomvalge. Ühel mudelil on ka puutepliiats sees - tegemist on siis kunagise Note-seeria järeltulijaga.

Lekke kohaselt pakub Galaxy S22 Ultra kuni 12 GB RAM-i ja kuni 512 GB salvestusruumi. Väidetavalt on sellel ka 5000 mAh aku.

Samsung ei ole veel Galaxy S22 seeria käivitamise kuupäeva teatanud, kuid eeldatakse, et juhtub veebruaris.