Nii on mudelid saanud endale kõrgematest sõidukiklassidest pärit IQ.Light LED-maatriksesituled, IQ.Drive koos Travel Assist juhiabi ning nö ennustava kiirushoidiku.

Armatuurlaua pind on nüüd kaetud vahtkattega ning disainielemendina võib leida nö õmbluse elemente. Multimeediaekraan sarnaneb nüüd tahvelarvutile ning paikneb armatuurlaual samal kõrgusel rooli taga asuva näidikublokiga.

Olenevalt varustusest on info- ja meelelahutusekraan 8,0 või 9,2 tolli. Standardvarustusse kuulub digitaalne näidikuplokk, mida on lisavarustusena võimalik tellida ka kuni 10,25-tollise Digital Cockpit Prona.

Uue T-Roci välisilme on muudetud äkilisemaks. Standardvarustuses on LED-esituled ja pimendatud tagatuled. Soovi korral on saadaval IQ.Light LED-maatriksesituled (need, mis vastusõitjat ei pimesta), valgusribaga iluvõre ning uue graafilise struktuuri ja dünaamiliste suunatuledega tagatuled.

Uus T-Roc on saadaval viies erinevas värvitoonis ning 17- või 19-tolliste velgedega. Varustustasemeid on kolm: baasmudel Life, mugav Style ning sportlik R-Line.

T-Roci standardvarustuses on täiustatud jalakäijate jälgimise funktsiooniga hädapidurdussüsteem Front Assist ja tavapärane reahoidmisabiline Lane Assist. Lisaks võimaldavad uus IQ.DRIVE Travel Assist juhiabi ja ennustav kiirushoidik (jälgib auto aukohta kaardil ja võtab enne kurvi ise kiiuse maha) sõita osaliselt autonoomsel režiimil kiirusega kuni 210 km/h.

We Connect Plus teenuseid saab Euroopas standardpaketi osana ühe aasta tasuta kasutada. Apple CarPlay ja Android Auto funktsioonid saab soovi korral ka juhtmevabalt App-Connect Wirelessi kaudu juhtimissüsteemi integreerida.

Valida saab kolme bensiini- ja kahe diiselmootori vahel ning 6-käigulise manuaalkäigukasti või 7-käigulise automaatkäigukasti vahel.

1,0-liitrise kolmesilindrilise TSI mootori maksimaalne võimsus on 81 kW (110 hj). Neljasilindrilised ajamid toodavad 1,5-liitrise bensiinimootorina 110 kW (150 hj) ja 2,0-liitrise bensiinimootorina 140 kW (190 hj).

Valikut on täiendatud ka kahe 2,0-liitrise TDI neljasilindrilise mootoriga, mille võimsus on vastavalt 85 kW (115 hj) ja 110 kW (150 hj).

Alternatiivina esiveole on valikus olemas ka 4MOTION nelikvedu mootoriga 110 kW (150 hj). 2,0-liitrine bensiinimootor võimsusega 140 kW (190 hj) on standardvarustuses kombineeritud nelikveoga.

Uus T-Roc R neljasilindrilise mootori võimsuseks on 221 kW (300 hj). Selle standardvarustuses on sportlik veermik ja 4MOTION nelikvedu. Lisaks iseloomulikule helile rõhutavad sportlikkust ka sõiduki välisilme ja interjöör. Uue disainiga nahkkattega sportroolil on puutetundlikud juhtnupud ning mudelile omane R-nupp, millega valida sobiv sõidurežiim.

Eeltellimused Eestis algavad sellel aastal ning esimesed sõidukid jõuavad uute omanikeni 2022. aasta kevadel.