Niisiis pakub Range Rover esimest korda istumisruumi ka kuni seitsmele täiskasvanule. Autost on selleks olemas kaks istmete paigutusega versiooni ning kolme istmereaga auto on tavaversioonist ka 20 sentimeetri jagu pikem. Mis kõige toredam: seitsmekohalisele versioonile on jätkuvalt võimalik sisse panna vaid kaks istmerida ning see tekitab eriti luksuslikult lisaruumi.

Nelikvedu on uuel mudelil standard, kuid esisilla saab sellel välja lülitada. Mootorivalikus peaks P400 versioonil olema alguses põhivariandina 3,0-liitrine ja 395-hobujõuline "inline-six", mida toetab 48-voldine täiendav elektrimootor. P530 versioonil on aga 4,4-liitrine ja 523-hobujõuline kahe turboülelaaduriga V8, mis pärineb Land Roveri Saksa sõbralt BMWlt ja mis pakub kiirendust sajani kogest 4,4 sekundiga.

Aastal 2024 lisandub neile ka täiselektriline versioon, kusagil vahepeal aga pistikhübriid.

Välisdisainis on säilinud langev katusejoon, horisontaalsete joontega keskosa, aeglaselt tõusev lävejoon, jõuline ja lühike esiosa, püstine esiklaas ja selgelt eristuv laevalik tagaosa, mis pealtvaates kitsamaks muutub. Selle mudeli puhul paistab külgvaates olevat „puhast" müravaba pinda kuidagi eriti palju. Sama kehtib tagaosa kohta, kus tuled on kuni süttimiseni sisuliselt disaini ära peidetud.

Disainipakettide valikus on veel näiteks SV Serenity ja SV Intrepid, mis annavad interjööri kahetoonilised ja kontrastsed värvilahendused, ning SV Signature Suite sisaldab näiteks elektriliselt liigutatavat lauda ja külmkappi.

Lisamugavuste seas on olemas näiteks aktiivne mürasummutus, mis võimaldab tekitada autos olijatele isiklikud vaiksed tsoonid kõlaritega peatugede abil. Õhku hoiab puhtana Cabin Air Purification Pro 3 süsteem, mis kasutab allergeenide ja patogeenide eemaldamiseks dual-nanoe XTM tehnoloogiat - see peaks hoidma sõitjate ruumi vabana lõhnadest ja viirustest, samas kui CO₂ vähendamise ja PM2.5 õhufiltreerimise süsteemid parandavad õhu kvaliteeti.

Autol on kaasapööravad tagarattad, salongis on 35 kõlariga Meridiani helisüsteem, multimeediaekraane saab tellida ka tagaistujatele.

Uue Range Roveri Launch Editionit saab tellida alates tänasest ning esimesed sõidukid jõuavad Eestisse 2022. aasta aprillist.

Tehniliste detailide kohta saab lähemalt lugeda ka Range Roveri Eesti veebilehelt, seda aga ainult neil, kes lisaks ka leedu keelt oskavad: https://www.landrover.ee/mudelivalik-uus-range-rover-tehnilised-andmed

Hinnaks on masinale pakutud summat alates ca 105 000 dollarist. Netiavarustest võis leida ka sellise USA turu jaoks mõeldud hinnakirja: