Esitleti tervelt viit erineva varustustasemega varianti: Laredo, Limited, Overland, Summit ja Trailhawk. Lisaks on valikus ka Grand Cherokee kolme istmereaga versioon.

„See on üks kõige oodatuim uudis tootjalt, kes jõuab uudismudelitega Eesti turule järgmisel aastal.," ütles United Motorsi müügijuht Leino Luik.

Tema sõnul on Grand Cherokee mudelid varustatud kahte tüüpi ligi 380-hobujõulise hübriidse jõuallikaga, mis võimaldab kuni 40 km sõita ainult elektri jõul, samas kui kolm erinevat töörežiimi - hübriid, elektriline ja e-self-- võimaldavad autol liikuda linnarežiimis äärmiselt madala kütusekuluga.

USA turule jõuab masin mitme erineva mootoriga: 2-liitrine neljasilindriline kahe turboga mootor, sisepõlemis- ja elektrimootoriga hübriidajam ning kõige võimsam - legendaarne kaheksasilindriline V8 tööömahuga 5,7 liitrit. Grand Cherokee varustatakse ka 3-liitriste V6-tüüpi bensiinimootoritega.

Grand Cherokee varustuses on neljarattaveo süsteemid Quadra Trac 1, Quadra Trac 2 ja Quadra Drive 2 ning nutika vedrustusega Quadra lift, mis võimaldab tõsta auto kliirensit kuni 28,7 cm ja ületada kuni 61 cm sügavusi veetakistusi.

Kõik mudelid on varustatud 8-käigulise automaatkäigukastiga.

Turvasüsteeme on palju: videokaamerad, takistusandurid, liikluse jälgimine, jalakäijate tuvastamine, sõidurea jälgimine ja öökaamerad. Multimeedialahendus on samuti korralik: 25,4 cm puuteekraan ees, kaks 25,6 cm ekraani taga, Apple Car Play ja Android Audio, mobiilseadmete juhtmevaba laadimine, WIFI ja 17 kõlariga 950 W Macintoshi helisüsteem.

Auto sisemuses on kasutatud nahast, alumiiniumist ja puidust viimistlusi.

Uus Grand Cherokee on USA turgudel saadaval novembrist ja Euroopas alates järgmise aasta algusest. Kogu maailmas müüakse Grand Cherokee's rohkem kui 7 miljonit autot ja neid mudeleid loetakse kõige kõrgema hinnangu saanud maasturite hulka.