Südameapteegi e-teenuste mitmekordne kasv tõukab tehnoloogilist innovatsiooni

Tervishoiuteenuste ja tervisealase nõustamise vajadus on viimasel paaril aastal oluliselt kasvanud. „Pandeemia on tervishoiuvaldkonda väga suurel määral mõjutanud – COVID-19 levikuga suurenes järsult tervishoiuspetsialistide töökoormus ja vastutusvaldkond. Ka apteekrid on olukorrast mõjutatud, olles sisuliselt perearsti paremaks käeks, kes pakuvad lisaks ravimite müügile ka nõustamist ja abi lihtsamate tervisemurede korral,“ tõdes Südameapteegi tegevjuht Risto Laur.

Lauri sõnul on pandeemiast tingitud piirangute ja kaugtöö tõttu tekkinud inimestel vajadus ka apteegiteenust kasutada kodust lahkumata. „Tervisemure ei küsi aega ega kohta ning üha olulisem on olla klientidele igal hetkel ja igal pool kättesaadav – tehnoloogilised lahendused võimaldavad meil seda teha. Nõudlus nii e-nõustamise kui ka e-apteegist tervisekaupade ja ravimite ostmise järele on üha kasvamas,“ rääkis Laur. Viimasel aastal on e-teenuste osakaal apteegiturul mitmekordselt kasvanud.

Südameapteek on lähiaastate fookusesse võtnud e-apteegi teenuste edasi arendamise, mis võimaldab tervishoiuteenuseid ja -kaupu pakkuda ükskõik millises Eesti otsas klient ka ei viibi. „COVID-19 levikust tingitud piirangud on kasvatanud hüppeliselt vajadust tugevate IT-spetsialistide järgi kõigis valdkondades. Ka meie oleme seoses e-kanalite arendamise plaaniga äriarendusjuhi otsingul, et leida hea tehnilise taibuga ja julge inimene, kes tagaks tehnoloogilise innovatsiooni arendamise ettevõttes,“ sõnas Laur.

Südameapteek tuli e-apteegi teenusega turule 2019. aastal, pakkudes võimalust konsulteerida kogenud apteekriga hoolimata oma asukohast ning tellida vajalikud ravimid ja apteegitooted kõikjal üle Eesti endale koju, kontorisse, lähimasse Südameapteeki, pakiautomaati või postkontorisse. Südameapteegi kaubamärgi all tegutseb täna 69 apteeki, kus töötab 359 töötajat.

Südameapteegi meeskond otsib äriarendusjuhti

Äriarendusjuhi peamiseks väljakutseks ja ülesandeks on tehnoloogilise innovatsiooni arendamine Südameapteekides. Tagades IT-süsteemide tehnilise ja turvalise koostoime, äriprotsesside ja teenuste osutamise efektiivsuse. Selleks kaardistad ja analüüsid äriarenduse vajadused. Juhid äriarendusprojekte ja/või projektimeeskonda, kaasad koostööpartnereid. Vastutad koostöölepingute järgimise ja täitmise eest. 10 – 20% tööajast tegeled tehniliste IT-halduse küsimuste lahendamisega.

Kandideerimise eelduseks on:
• majandus- või IT- alane kõrgharidus
• teadmised IT-arhitektuurist ja selle osadest, infosüsteemide ülesehitusest ja toimimisest (sh süsteemide integratsioonid)
• huvi uute tehnoloogiliste suundade vastu, oskus silmas pidada ärilisi eesmärke, teadmised riskide juhtimisest
• protsesside ja/või projektide juhtimise ja arendamise kogemus
• prioriteetide seadmise võime, katsetamisjulgus
• väga hea tehniline taip

• teadmised IT-arhitektuurist ja selle osadest, infosüsteemide ülesehitusest ja toimimisest (sh süsteemide integratsioonid)

• huvi uute tehnoloogiliste suundade vastu, oskus silmas pidada ärilisi eesmärke, teadmised riskide juhtimisest

• protsesside ja/või projektide juhtimise ja arendamise kogemus

• prioriteetide seadmise võime, katsetamisjulgus

• väga hea tehniline taip


Sind ootab:
mitmekülgne, huvitav ja vastutusrikas töö, toetav tiim, mõnus kaasaegne töökeskkond, väga hea mainega arenev ettevõte ja muidugi isiklik motivatsioonipakett ja väärt töötasu. Saad enesele valida just Sind motiveerivad tervist toetavad lahendused ja põnevad enesearengu võimalused.

Kui eeltoodu Sind kõnetas, siis kandideeri läbi CV Keskuse, CV-Online või saada oma CV ja kaaskiri hiljemalt 25.08.2021 märksõnaga „Äriarendusjuht“ aadressile personal@sydameapteek.ee

Vaata ka meie karjäärilehte: karjaar.sydameapteek.ee

Lisainfo: Taimi Kangur, 53520555

Jaga
Kommentaarid