Need klubid on Rocca al Mare, Rävala ja Ülemiste. Kõigil, kes esmaspäeva hommikust alates neisse trenni soovivad minna, tuleb uksel ette näidata vaktsineerimistõend, koroonahaiguse läbipõdemist tõendav dokument või negatiivse vastusega test, mis tehtud viimase 48h jooksul.

Vaktsineerimiskuuri läbimise sertifikaati saab esitada nii elektrooniliselt kui trükitud versioonis koos isikut tõendava dokumendiga. Koroona läbipõdemine peab olema toimunud viimase 180 päeva jooksul.

Mis puutub testivastustesse, siis antigeen-RTD test peab olema tehtud kuni 48 h või RT-PCR test 72 h enne klubisse sisenemist.

Oma nakkusohutust ehk vaktsineerimist, COVID-19 haiguse läbipõdemist või negatiivset testitulemust ei pea esialgu tõendama alla 18-aastased inimesed. Lisaks ei nõuta negatiivset testi ka erivajadustega inimestelt.

Kõigis teistes MyFitnessi klubides kehtib alates 9. augustist 50 inimese piirang ning nakkusohutuse kontrolli neis ei teostata. Klubide täituvust saab reaalajas vaadata siit.

Vaktsineeritud inimesed saavad endale EL digitaalse COVID tõendi luua portaalis digilugu.ee. Selle kehtivuse kontroll toimub aadressil kontroll.digilugu.ee. Mobiili saab digitõendi alla laadida PDF-faili kujul ja seejärel soovi korral lisada ka erinevatesse nn walletitesse, et seda vajadusel kiirelt leida ja avada.

Valitsus võttis eelmisel nädalal vastu korralduse, mis lubab siseruumides viibida piirarvudega ettenähtust rohkem inimesi, kui on tõendatud nende vaktsineeritus, koroonahaiguse läbipõdemine või kui neil on esitada negatiivne testitulemus.