Hiljuti lisandus mitmesugust mitteametlikku lisainfot, millest tähtsaim on vast see, et FB kellal on roostevabast terasest korpus ja kaks kaamerat, mida võib ka küljest ära võtta.

Esikaamera on videokõnede jaoks, tagumine täiskõrglahutuse ja isefookustav. Ka võib teistelt tootjatelt ilmuda lisaseadmeid, mida kaamera(te) asemel kellakorpuse külge torgata.

Muidugi on sellisest seadmest fotode-videote jagamine eriti kerge just Facebooki firma enda keskkondades (FB enda sotsvõrgustik, Instagram).

Ka on olemas 4G LTE mobiilse interneti tugi, nii et telefoni või tahvliga pole kella vaja paaritadagi, et selle võimalustest viimast võtta. Opsüsteem on tõenäoliselt Androidi spetsiaalselt kohendatud variant.

Facebooki nutikell võib ilmuda järgmisel suvel ja maksta umbes 335 eurot. Selle loomisele olla aga kulunud juba umbes muljetavaldav miljard USA dollarit (ca 840 mln eurot).

Väidetavalt on arendamisel vähemalt üks jätkumudel, mis võib suhelda ka Facebooki tulevaste AR- ehk nn täiendatud reaalsuse prillidega. Viimase loomist firma on maininud, nutikella siiski mitte.

Facebooki senised harvad katsetused seadmetootmise vallas on pigem edutud. Tähelepanuväärseim on VR- ehk virtuaalreaalsuse peakomplektide sari Oculus, mille lõi sama nimega USA firma, mille Facebook 2014. a ära ostis.

Forte on kirjutanud pikemalt Facebooki nutiekraanist Portal, mille peamine eesmärk on videokõnesid vahendada.