Poola firma CD Projekt Group nimetab oma mulluse aasta käibeks "rohkem kui 2,1 miljardit zlotti" ehk umbes 460 miljonit eurot, sellest puhaskasumit umbes 253 mln.

Videomängud ehk stuudio CD Projekt Red tegevus tõi sellest suure osa, umbes 75 miljonit eurot, sellest puhaskasumit ligi 4,4 mln.

"Cyberpunk 2077" läks ettevõtte andmetel mullu kaubaks 13,7 miljonit koopiat. See on üllatavalt suur kogus, kuna teos ilmus alles 10. detsembril ja hakkas oma vigasuse tõttu avalikkuse ees ruttu kaigast saama. Tõsi, sellest kaheksa miljonit koopiat olid eeltellimused...

Kuna "2077" oli nii katkine, siis said ostjad peagi võimaluse raha tagasi küsida. Tundub, et inimesed siiski väga ei kasutanud seda võimalust. CD Projecti aruandest selgub, et selliseid kliente oli 215 000 ehk umbes 1,6% koguarvust. Nende arv peagi kasvab, kui autorid teost ruttu tipp-topp-konsoolikõlbulikuks ei klopsi.

CD Projekt Redi senine tipptöö "The Witcher 3" ilmus 2015. a mais ehk ligi kuue aasta eest, aga on endiselt kommertsedukas. Müüdud koopiate arvult oli 2020 edukuselt teine aasta selle eluea jooksul.

Kokku on fantaasiarollikat kaubaks läinud üle 30 miljoni koopia, tervet sarja üle 50 miljoni. Netflix väljastas tunamullu ka "The Witcheri" sarja, mis peaks sügisel alustama teist hooaega.

Kokkuvõttes võib öelda, et "Cyberpunk 2077" on järjekordne näide, kuidas moodsa tehnoloogia maailmas loeb hea maine rohkem kui kvaliteet ja ustav kasutajaskond kannatab välja pea kõik.