Välimuselt päkapikumõõtu hokilitrit või ka ebatavaliselt suurt lagritsapastilli meenutav vidin kannab nime Car Thing (ee Autoasi, Autojublakas vms).

Kuuldused selle valmimisest hakkasid levima juba vähemalt 2019. aasta alguses, aga nüüd on see päriselt valmis.

Hetkel saab seda eeltellida ametlikul tootelehel ja vaid ühe eksemplari inimese kohta. Hind ja ilmumisaeg on veel täpsustamata, praegu saad vaid oma ostusoovist teatada ja sedagi kõigest USAs.

Kuna Car Thing on Spotify jaoks hetkel nagu eksperiment, ei pea selle eest isegi maksma, vaid saad selle tasuta, kui väljavalituks osutud. Tasuma peab ainult saatmiskulud.

Tootja nimetab vidinat nutikaks meediapleieriks, mis tähendab, et selles peituv digiabiline (tarkvara) kuulab häälkäsklusi stiilis "Hey Spotify... play rock". Mõistagi saab muusikat esitada vaid Spotify enda keskkonnast ja kogu lahenduse vahendajarollis on su nutitelefon.

Car Thing pole olemuselt midagi uuenduslikku. Kõige ebatavalisem selle juures on ilmselt Spotify soov ise vidinat pakkuda. Tehnoloogiahiiud nagu Apple ja Google eelistavad pigem auto info- ja lustisüsteemidele tarkvara luua ning riistvara-pool teiste hooleks jätta.