Viiekohaline Hummer EV SUV peaks müügile jõudma 2023. aasta alguses, kirjutab Accelerista.com.

Lisaks 830 hj võimsusele lubab masin pea 500-kilomeetrist sõiduulatust ning 3,5-sekundilist kiirendust nullist sajani. Hinnad algavad 105 595 USA dollarist ehk umbes 90 000 euro juurest.

Jõuallikas on kolmest elektriajamist koosnev süsteem, mis saadab jõu kõiki nelja rattasse. 20 elemendist koosnev akupakk võimaldab kuni 300 kW laadimist.

Blingile linnamaasturile omaselt on standardiks massiivsed 22-tollised veljed, kuid 5000 dollarit juurde makstes on võimalik hankida ka Extreme Off-Road varustuspakett, mis sisaldab 18-tolliseid velgi koos 35-tollise (88,9 cm) läbimõõduga rehvidega, põhjakaitseid, GM UltraVision kaamerasüsteemi, eesmist elektrooniliselt lukustuvat diferentsiaali ja tagumisi “virtuaalseid” diferentsiaale ehk teisisõnu mehaanilise luku käitumist imiteerivat veojõu jaotamist.

Oodata on ka väiksema jõudlusega (625 hj) versiooni EV2X ning väiksema sõiduulatusega (400 km) versiooni EV2.

Sarnaselt sama masina pikap-versiooniga pakub EV SUV tõsterežiimi Extract, mis tõstab vedrustust 15 cm. Lisaks on baasvarustuses nelikroolimine ning CrabWalk, mis võimaldab külgsuunalist liikumist ilma nina sinnapoole keeramata, ja GM juhiabide pakett SuperCruise.