OnePlus 9 Pro mobiilikaamera on töötatud välja koostöös Rootsi kaameratootjaga Hasselbladiga. Põhikaamera on 48-megapiksline, selles on 1/1,4" suurusega Sony sensor IMX789. Ka 50 MP ülilainurkkaamera avaga 1/1,56" on Sonylt ja kannab nime IMX766. Lisaks on seadmel 8 MP telefotokaamera - see võimaldab kuni 3,3-kordset (77 mm) suurendust koos pildistabilisaatoriga (OIS), et hägusust vähendada; maksimaalselt on võimalik kasutada kuni 30x digitaalset suumi.

Seadmel on 120Hz värskendussagedusega QHD+ ekraan ning kiire juhtmega (täislaadimine 29 minutiga) ja juhtmevaba laadimine (43 minutit). Mobiili sees on 5G toega Snapdragon 888 protsessor. Seadmel on alumiiniumkorpus ja see on vee- ja tolmukindel (IP68).

OnePlusi tavamudelil on vaid mõned näitajaid veidi kehvemad, aga ei midagi olulist.

OnePlusi esimene nutikell on 46mm diameetriga ja selle korpus on valmistatud roostevabast terasest.

Kellaga saab mobiiliga ühendatusse korral helistada ja kõnesid vastu võtta, kuulata muusikat ning pildistada. OnePlusi nutikellal on 4 GB mälu (tegelikuks kasutamiseks 2GB), millest jätkub näiteks 500 eri laulu jaoks. Kell ühildub enamiku Bluetooth-kõrvaklappidega.402 mAh aku võimaldab säästlikult toimetades saada hakkama laadimata isegi kuni kaks nädalat, aktiivsemalt kasutades jätkub akut kuni nädalaks.

5ATM+IP68 vee- ja tolmukindlus, enam kui 110 erinevat treeningvarianti ja jooksmise automaatne tuvastamine, lisaks pulsi-, distantsi-, kalori- ja kiirusemõõtjaga ning ujumiseks loodud SWOLF programm. OnePlusi nutikella on sisseehitatud GPS-süsteem.

OnePlus 9 Pro on saadaval erinevates müügiesindustes alates 31. märtsist, OnePlus 9 jõuab poelettidele alates 26. aprillist. Hinnad jäävad 719 ja 999 euro vahele. Millal ja mis hinnaga kell Euroopasse tuleb, pole veel teada.