Perearstikeskused ja teised vaktsineerimispunktid, kellele Magnumi logistikud tarneid teevad, saavad jälgida oma dooside liikumist reaalajas autodele paigaldatud GPS seadmete abil. Arendus tehti perearstide soovil ja Magnumi algatusel ning selle tegi valmis ettevõte GSM Tasks.

Rakendus peaks märgatavalt leevendama vaktsineerijate koormust, kuna nad peavad ühelt poolt kutsuma patsiente vaktsineerimisele, kuid ei tea siiani täpselt, mis kellaaegadel tellitud doosid nendeni jõuavad.

Magnumi digiarendus annab vaktsineerijatele kauba saabumise kellaajalise eelteavituse, nii et viimased saavad ette valmistada kauba vastuvõtmist.

„Seni ei saanud vaktsineerijad dooside saabumise päevaks süstitavaid kohale kutsuda, sest nende kohalejõudmise kellaaega ei olnud võimalik jälgida", ütles Magnum Logisticsis koroonavaktsiinide laialivedu koordineeriv Raivo Roolaid. Tema sõnul on see probleem nüüd lahendatud.

Juhised digirakenduse kasutuseks saadetakse kõigile vaktsineerijatele koos võimalusega rakendust koheselt kasutama hakata.

Magnum Logistics korraldab praegu enamuse vaktsiinidooside komplekteerimist ja laialivedu terviseameti külmkappidest Tallinnas.