Forte kirjutas nädalavahetusel pika ülevaate sellest, mida teeb talisuplus inimese keha ja vaimuga. Artikkel tõi palju vastukaja ning kommentaaride seast leiame ka sellise kande: „Tuttav uroloog imestab, et miks ei räägita talisupluse mõjust meeste eesnäärmele?! Miskipärast on tal palju patsiente, kes just sellega tegutsevad."

„Kahjud on päris suured!" väidab kommentaator.

Forte otsustas sellist hirmuäratavat väidet Lääne-Tallinna keskhaigla uroloogiaosakonna abiga kontrollida ja selgus, et tegemist on vähemalt seni selge väljamõeldisega.

Nimelt ütles LTKH uroloogiaosakonna juhataja dr Indrek Alas, et tema ei ole küll vastuvõtul seoses talisupluse harrastajatega midagi ebatavalist märganud, nii et ta ei saa seda seisukohta hetkel kinnitada.

„Võimalik, et praegu on ka veel liiga vara statistika tegemiseks, sest talisuplus on kogunud populaarsust eriti just käesoleval talvel," märkis ta siiski.

Uroloogi poole pöördumise põhjused on Eestis aga ikka samad, nagu olid ka näiteks kümme aastat tagasi: peamiselt kasvajad ja prostatiidid ehk eesnäärme põletikud.

Küll on rääkisime nädalavahetuse artiklis sellest, et talisuplus aitab keha pruunil rasvkoel paremini aktiveeruda ja muudab keha sisemise vereringe paremaks.