Netflixile tasub vist siiski uus võimalus anda. Hiljuti kasutajaskonna juba 195 miljonini kasvatanud striiminguhiid sepitseb nimelt huvitavaid plaane.

Filmimaailm muutus 2020. aastal pandeemia tõttu üsna tublisti – rõhuga kodukino poole – ja Netflix kavatseb sellest olukorrast viimast võtta.

Firma on osanud omatoodangu osakaalu tõstmiseks laenatud miljardeid vist läbimõeldult kasutada, sest tänavuseks aastaks esilinastuvat Netflixis suisa 71 filmi. Täpsemalt siis omatoodetud või ainult oma keskkonnas näitamiseks ostetud.

See on ju umbes 1,3 eksklusiivset filmi nädalas! Kui ennustada nende võimalikku kvaliteeti Netflixi sarjatoodangu põhjal, siis pole muretsemiseks kindlasti põhjust.

Tänavu saabuvatest filmidest mõned nimekamad:

  • põnevik "Red Notice" (peaosades Gal Gadot, Dwayne Johnson ja Ryan Reynolds),
  • vestern "The Harder They Fall" (Regina King ja Idris Elba)
  • zombifilm "Army of the Dead" (Dave Bautista; režisööritoolil Zack Snyder, kes tuntud teoste poolest nagu "300" ja "Watchmen", aga kahjuks ka "Man of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice" ja "Justice League")
  • satiiriline komöödia "Don't Look Up" (Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Chris Evans, Cate Blanchett, Matthew Perry, Ron Perlman – filmitähti nagu tähti taevas!)


Netflixi möödunud aasta kolm vaadatuimat linalugu olid "Extraction", "Spenser Confidential" ja "6 Underground". See ütleb, tõsi, vähe, kuna põhineb vähemalt kaks minutit vaadatud teostel.

Selline uus jälgimissüsteem on Netflixis kasutusel 2019. a lõpust, enne koosnes vaadatuimate pingerida filmidest, mida kasutajad vähemalt 70% ulatuses läbi vaatasid.