Nutitervis kuulub igasse uude Elisa nutipaketti. 10-19-eurose kuutasuga Ulme Basic-pakettides on Nutitervis Basic, 29-49-eurose kuutasuga Ulme Premium-pakkides on Nutitervis Premium.

Nutitervis Basic annab iga kuu 15 euro eest MinuDoci esmatasandi-teenuseid nagu perearsti konsultatsioon või retseptide pikendamine; Premium 50 euro eest ükskõik millist MinuDoci teenust.

Kui kliendi poolt soovitud teenus ületab Elisa poolt kaetud summa, saab puudujääva osa ise juurde maksta.

MinuDoc.ee saidil on näha, et 15 euro sisse mahuvad kolm teenust: retsepti pikendamine (5 eurot), kuni 15minutiline vestlus esimese kõne vastu võtnud perearstiga (15 eurot) ja kuni 10minutiline vestlus esimese kõne vastu võtnud apteekriga (tasuta).

MinuDocis võtavad teenusepakkuja sõnul patsiente vastu kümned eksperdid: perearst, naistearst, psühholoog, kardioloog, dermatoloog, embrüoloog, neuroloog, apteeker, töötervishoiuarst jt. Suhelda saab eesti, vene, soome või inglise keelt kõneleva arstiga, kellel on ligipääs ka patsiendi haigusloole.

„MinuDoc-platvormil pakuvad teenust ainult litsentseeritud või diplomiga tervishoiu- ja tervisetöötajad ning videokonsultatsioonile pääseb iga päev kella 22-ni, sõltumata asukohast,“ ütleb MinuDoci asutaja Tarmo Pihl.

"Arstid lahendavad kaugteel iga päev erinevaid tervisemuresid nagu külmetus, kõhuvalu, seedehäired, seljavalu, nahaprobleemid või retseptipikendused. Ligi 60% patsientidest ei vaja füüsilist läbivaatust," lisab ta.

Uutesse Elisa pakettidesse on lisaks MinuDocile jätkuvalt kaasatud reisikindlustus, tasuta Mobiil-ID ja varasemast rohkem andmemahtu nii kodumaal kui ka Euroopas kasutamiseks.

Võrreldes uusi pakette mobiilsidemahtude poolest nende eelkäijatega, siis tõusis Elisa pakutava andmemahu hulk 1-4 GB.