YouTube'i-kanali Rich Rebuilds ja vast eriti mahakantud Tesla autode kordategemise poolest tuntud Rich Benoit' uus projekt on ambitsioonikas isegi tema enda standardite järgi – ja autovallas ilmselt midagi enneolematut. Sisepõlemismootori paigutamine Teslasse on väga keerukas protsess.

Rich kasutab selleks 2010. aasta Chevrolet Camaro'st võetud 426-hobujõulist 6,2-liitrist V8-mootorit, mis peab mahtuma Tesla Model S-i sisse.

Viimasel kui elektrisõidukil puudub muidugi sisepõlemismootoriga autodele omane mootoriruum, aga ka kardaanitunnel.

Lisaks on Model S-i akupakk kinnitatud põranda alla ja toimib kandva osana – selle eemaldamine vähendaks sõiduki jäikust (mis mõjutab palju juhitavust ja turvalisust). Lisama peab ka eritellimusel valmistatud veovõllid. Nii et putitamist jagub.

Benoit pole oma elektriautode modifitseerimistega Teslas endale just sõpru võitnud. Muski autofirma tahab, et inimesed pigem uusi autosid ostaks, kui vanemaid kaua käigus hoiaks, ega müü seetõttu ka varuosi.

Põlglikult on Benoit' tegemistesse suhtunud kuuldavasti ka paljud Tesla-omanikud. Nii et sõpru ta uue projektiga vähemalt selles ringkonnas juurde ei võida.