Olgu peale, ma saan aru, et sel sügisel on AAA-mängudega väheke kitsas käes, sest ega peale “Watch Dogs Legioni” (mis on samuti Ubisofti teos) ja “Call of Duty Black Ops: Cold Wari” ju miskit suuremat väga ilmunud polegi, kirjutab M Kuubis.

Kui siia lisada COVID-19-pandeemia, mistõttu ollakse rohkem toas ja mängitakse tavapärasest rohkem, on arusaadav miks “Assassin’s Creed Valhalla” ja teised mängud suurima rõõmuga vastu võetakse. Kuid... kas tõesti teeb see mängud nüüd sellevõrra kohe paremaks? Minu arvates mitte, katkine mäng on endiselt katki ja viletsat mängumehaanikat ei parenda ka COVID-19-pandeemia mitte.

"Valhalla" on siis järjekordne “Assassin’s Creedi” sarja jagu, mille arendaja Ubisoft Montreal (ja abiks veel 14 mängustuudiot), kuid sel korral on salamõrvarite asemel viikingid.

Tulemus peaks olema action-rollikas, aga rollimänguks ma seda siiski ei pea, sest siin ja seal on küll mingeid valikuid, mille käigus mõni tulemus või vahestseen võib erineda, kuid lõpplahendust sinu valikud eriti ei mõjuta. Minu meelest on eelkäijas “Assassin’s Creed Odyssey” palju suurem tegevusvabadus kui “Valhallas”.