Isikusamasuse tuvastusprotsessi käigus teeb Veriffi tehnoloogia kindlaks, kas inimesel on juhtimisõigus ja mis kategooria sõidukeid ta võib juhtida. Enamikul juhtudest puudutab see B-kategooria juhtimisõiguse tuvastamist.

“Pilootprojekti alustasime koos Viinis Austrias tegutseva kliendi goUrbaniga, kes pakub liikuvusteenuste operaatoritele tarkvara platvormi ja andmeanalüütikat. Juhiloa kategooria automaatne lugemine võimaldab liikuvussektoris tegutsevatel ettevõtetel teha kindlaks, kas esitatud dokument on kehtiv,“ rääkis Veriffi kaasasutaja Janer Gorohhov.

Ta märkis, et pettused ja sõiduki rikkumised on sektoris kasvav murekoht – seega kõrge väärtusega vara nagu autod või luksusautod peavad olema turvatud.

Hetkel keskendub Veriff nendele rahvusvahelistele juhilubadele, mis on kohased Viini 1968. a teeliikluse konventsioonile. Seda standardit kasutab Euroopa Liit ja veel mõned riigid maailmas. Samas käib pidev töö selle nimel, et lahenduse võimekus ja eri tüüpi juhilubade tuvastamise suutlikkus veelgi kasvaks.

Veriffi kliendid saavad tootefunktsiooni kaudu infot, kes on nende kliendid ja kas neil on olemas seaduslik õigus kasutada mõnd liikuvusteenust.

Veriff tuvastab kokku pea 9000 erinevat dokumenti üle maailma