Latõnina räägib, et inimese seksuaalsusel on palju laiem tähtsus kui ainult sigimine ning evolutsioon kasutab ühte ja sama asja erinevatel eesmärkidel.

Minu abikaasa armastab kasvatada dekoratiivrotte. Oma üllatuseks olen märganud, et isased kasutavad homoseksuaalset käitumist teiste isaste üle domineerimiseks. Kas see on looduses üldine nähtus?

Konkreetselt rottide kohta tuleb küsida vastavalt eksperdilt. Loomade käitumine võib muutuda, kui neid hoitakse vangistuses. Nagu ka inimeste oma. Vaadake näiteks mitte-geisid, kes satuvad vene vanglasüsteemi ja hakkavad ühtäkki kasutama homoseksuaalset praktikat teiste üle domineerimiseks.

Kuid üldiselt on teie tähelepanek õige, sest seks, mida ei kasutata järglaste saamiseks, aga erinevate sotsiaalsete sidemete hoidmiseks, on väga levinud terves eluslooduses. See ei pruugi olla vaid domineerimise eesmärgil, kuid kõige sagedamini tehakse seda, et domineerida teiste üle. Selle tõttu kui kõiksugused moraalsuse pärast muretsejad kinnitavad, et samasoolised suhted on loodusega vastuolus, siis on see väide sama naljakas ja vale, nagu väide, et Päike tiirleb ümber Maa. Tegelikult on kõik vastupidi ja looduses pole suuri loomi, kelle puhul ei oleks täheldatud homoseksuaalset käitumist. Nagu mainisite, siis enamasti kasutatakse seda teiste üle domineerimiseks.