Variant 1

Kõige lihtsam viis on kasutada vana veebilehitsejat Internet Explorer - see pole küll enam ametlikult tunnustatud, ent siiski kõigis Windowsi arvutites olemas. Kuna Facebook pole viitsinud ega võib olla viitsigi sellele veebilehitsejale uut disaini kohandada, siis töötab seal rõõmsalt edasi vana hea kasutajaliides.

Variant 2

Kui tööandja turvaseaded lubavad, siis on võimalik nii veebilehitsejatele Chrome, Edge, Firefox, Opera kui Safari alla laadida pluginad, mis panevad Facebooki arvama, et tegemist on vananenud brauseriga, millal tuleb kasutada klassikalist disaini.

Plugina „Old Layout" saamiseks tuleb minna veebilehele https://oldlayout.com/ ja seal vajalik plugin alla laadida. Teine sarnase funktsionaalsusega plugin asub veebilehel https://revertsite.com/. Anname igaks juhuks ka kolmanda plugina: https://chrome.google.com/webstore/detail/switch-to-classic-design/oancckmjgaoejmbedngcoiakblhacbog?hl=en

Variant 3

Eriti kompaktse disaini armastajatel on võimalik kasutada mobiilide jaoks mõeldud eelmist Facebooki kasutajaliidest ka arvutites. See asub aadressil https://mbasic.facebook.com/

Facebooki uus disain laadib vaateid väga aeglaselt, lükkab avanevaid menüüsid ekraani nägemisulatusest välja, raiskab kasutult ära suure osa ekraani pinnast, ürituste lehtedele ei saa panna enam videot avavaateks, kadus ära Story funktsionaalsus, 31. oktoobril kaob ära ka funktsionaalsus „Märkmed", aktiivsed kontaktid on reklaambännerite „abil" surutud paremas tulbas täiesti alla ja pole vestluste aja järjekorras, „Tegevuslogi" vaates on põhivaade jäetud tühjaks ja kogu oluline info on surutud kitsasse vasakusse tulpa, tihti ei tööta URLi-de kustutamine uute postituste lisamise vaates, varasemalt sai „Notifications" menüü alt vajutada kohe "Mark all as read".

See kõik on vaid osa uue disaini hädadest. Twitter on teine suurem sotsiaalmeediavõrgustik, mis on kasutatav nii arvutites kui mobiilides.