„Meie Tallinna kontoris on kinnitatud kaks Covid-19 juhtumit. Sulgesime oma kontori viivitamatult 31. augustil ja sügavpuhastasime kõik ruumid," rääkis Fortele ettevõtte esindaja.

Tema sõnul jälgib Transferwise'i juhtkond tähelepanelikult olukorda, aga hetkel jätkab Tallinna tiim kaugtööd ja kontor jääb kuni järgmise teateni suletuks.

Märtsis kolisid kõik TransferWise'i ülemaailmsed kontorid kaugtööle. Juunis ja juulis alustati järk-järgult valitsuse suuniseid järgides oma Tallinna kontori avamist, kehtestades ranged puhastus- ja sotsiaalse distantseerumise meetmed.

„Enne kontori taasavamist valmistusime kõigiks võimalikeks stsenaariumideks, mõeldes eelkõige oma töötajate turvalisusele," ütles ettevõtte esindaja ja märkis, et TransferWise'i kõik teenused on võrgupõhised ning klientide jaoks jätkub kõik tavapäraselt.

Krediidiinfo andmeil töötab TransferWise'i Eesti esinduses 954 inimest.

Eile teatas Tallinna tehnikaülikool, et on viiel tudengil on avastatud koroonaviirus ja ülikool viiakse osaliselt üle kaugõppele.

Nädalavahetusel andis positiivse koroonaproovi Tapa harjutusel osalev USA sõdur, kes on paigutatud karantiini Tapa sõjaväelinnakusse, lisaks isoleeriti ennetava meetmena harjutusel osalenud 21 sõdurit nii Eestist, Suurbritanniast kui Ameerikast.