Lisaks räägime elektriautodest, täpsemalt ühest nende eripärast. Kuigi elektriauto hoolduskulud on madalamad kui sisepõlemismootoriga autodel, siis rehvid on neil omapärased ja see tähendab, et ka pisut kallimad. Kuidas täpselt elektriautole rehvi valida, sellest räägimegi.

Proovisõiduautoks oli Honda Jazz, mis esmakordselt on saadaval hübriidajamiga. Tegemist on äärmiselt praktilise autoga, mille puhul olime väga üllatunud, et saime ligidale väljalubatud kütusekulule. Praktilisuse poolt on ka teisi suuri plusse, kuid ka üks tähelepanuväärne mõttekoht, mis nina kirtsutama paneb.

Nipinurgas räägime sellest, kuidas auto (varu)osi tellida, neid tuvastada ja valida. Räägime, kuidas saada ligipääs autode remondimanuaalidele ja leida oma autole sobivaid tuuning-osi. Siinkohal on toeks Veli kogemus tema MR-2ga.

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud).

1x
00:00