Lisaks superautole tuleb juttu ka kütuselisanditest, täpsemalt etanoolilisandist, mille pealetung jätkub. Kuid kas etanool päästab päriselt maailma või on tegu hoopis näilise lahendusega, mis tegelikult keskkonnale isegi koormavam on?

BMW tutvustas uut neljanda seeria kupeed, mis palju üllatusi kaasa ei too. Disainilahendus järgib Baierimaa autotootja viimaseid lahendusi nin g ka ajamite poolest on pakkumine väga traditsiooniline.

Proovisõiduautoks oli sel nädalal Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Eestis on vast vähe inimesi, kes teavad, mida neljaleheline ristikhein Alfa Romeol tähendab, kuid neid võiks olla palju rohkem. Eriti arvestades, et Quadrifoglioga tundsime me mõlemad midagi sellist, mida ammu (või isegi kunagi) pole tundnud. Sel autol on hing!

Pisut räägime ka liisimisest ja ostmisest, täpsemalt sellest, miks meie just liisimise või ostmise kasuks oleme otsustanud. Nagu arvata võib, on mõlemal pool suhteliselt ratsionaalsed põhjendused kui ka omad probleemid.

Saatejuhid on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata ka saate Facebooki lehte. Saadet saad vaadata ülalolevast videost, kuulata allolevast pleierist või Soundcloudist, Spotifyst, Apple Podcastsist või mõnest teisest endale sobivast taskuhäälingumängijast.

1x
00:00