Lisaks räägime sellest, millist autot üldse vaja on selleks, et oma sõidutehnikat parandama saaks minna ning mida oleks vaja silmas pidada, et rajapäev laiali lennanud mootori või muude probleemidega ei tipneks.

Uudiste poolelt räägime uuest Toyota Yarise baasil ehitatud väikemaasturist Toyota Yaris Cross, mille puhul Veli on saanud rääkida Toyota inseneridega. Sekka veel puutumatust Ferrarist, mis koroonakriisis suurepärase äritulemuse on teinud ning sellest, kuidas ehitada oma tavamaasturist Lamborghini Urus.

Proovisõiduautoks oli Volkswagen T-Roc R - maastur, millel on aiste vahel sama EA888 221 kW võimsusega mootor, mis VW Golf R-il. Käisime seda katsetamas nii võistluslikemas tingimustes kui ka praktilise poole pealt. Samuti võrdleme seda sõidu- ja iseloomuomaduste poolelt sama grupi toodetava Cupra Atecaga.

Saatejuhid on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata ka saate Facebooki lehte. Saadet saad kuulata allolevast pleierist või Soundcloudist, Spotifyst, Apple Podcastsist või mõnest teisest endale sobivast taskuhäälingumängijast.

1x
00:00