Lisaks räägime eriolukorra-aegsetest liiklusnumbritest, joobes juhtidest ja avariidest. Kas olukord on parem või halvem? Kõrvale vaatleme nädalavahetuse juhtumit, mis puudutas eriolukorras tegemata jäänud tehnoülevaatust. Kas politseinikud päriselt keeravad inimestele selliste asjade eest või on meil PPA suhtumine väga inimlik?

Praegusel ajal, kus taevast võib tulla isegi pussnuge, anname nõu, kuidas oma klaasipuhastajatega sina peal olla. Kas tuleks neid vahetada iga korralise hoolduse ajal või saaks läheneda ka mõistlikumalt? Ja kuidas üldse teada, millised puhastid autole sobivad?

Kuna proovisõiduautode hankimisega on praegu keerulised ajad, siis räägime proovisõidu asemel Toyota RAV4-st, millel hiljuti täitus kõigi põlvkondade peale 10 miljonit müüdud autot. See on eeskujulik number. Mõtiskleme, miks just RAV4 selliste numbriteni jõudnud on ja kuhu edasi.

Saatejuhtideks on Veli Rajasaar ja Jan-Matthias Mandri. Pane laik ka meie saate Facebooki lehele ning jäta meile julgelt tagasisidet kas sotsiaalmeedias või artikli kommentaariumis. Saadet saad kuulata allolevas pleieris, Spotifys, Apple Podcastsis, Soundcloudis või mõnes muus endale sobivas podcastikeskkonnas.

1x
00:00