Räägime noobelautosid ja mölaklust puudutavast teadustööst. Kas Saksamaalt pärit kolme peenema auto rooli taga istuvadki ülbikud ja idioodid või on asi sellest sootuks keerukam?

Lisaks räägime korraliku juhi programmist (KOJU) ning mõtiskleme, kas see purjus peaga liiklemist ümber mõtlema panev programm ongi see, mida meie liikluse raviks vaja?

Kas varsti on oodata ilusaid elektriautosid? Vanu häid muskelautosid meenutav Peugeot e-legend viitab, et nii võib täitsa olla. Ja tuleb välja, et nii mõnigi autofänn ootab kihvti välimusega elektriautod, mitte uhket röstrit.

Proovisõiduautoks oli eestlaste üks lemmikuid - BMW X5, mille pistikhübriidi me proovisime. Tuleb välja, et pistik sobib linnamaasturile külge küll ja annab talle isegi kõvasti lisaväärtust (ja tõstab hinda).

Nipinurgas arutame autopesunippe talvisel ajal. Selles vallas ootame ka teie kõigi nippe ja soovitusi, kuidas talvel oma autot võiks pesta. Kommenteeri julgelt meie Facebooki lehel või saada meile e-kiri istmesoojendus@delfi.ee.

Saadet juhivad Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Saadet saad kuulata allpool või Soundcloudis, Spotifys ja Apple Podcastsi rakenduses.

1x
00:00