Usutavasti kleebitakse GTA embleem esmalt tagaveolise Giulia Quadrifoglio tagaosale, mis saab senisest tippmudelist 110 hj võimsam. Uut supersedaani esitletakse ilmselt 24. juunil Milanos, kirjutab WhatCar?

Atlandi taguse veebilehe Mopar Insiders andmetel plaanib Itaalia autotootja taas kasutusele võtta GTA mudelitähise ja kleepida selle esmalt Giulia Quadrifoglio tagaosale – mis on meie arvamuse kohaselt jätkuvasti nauditavaim sedaankerega adrenaliinipump –, mis tulevat baasmudelist 20 kergem ning hoomatavalt võimsam.

Seni pidi antud töö ära tegema piiratud koguses valmistatav Racing Edition (pildil), mille võimsus oli tänu Akrapoviči titaansulameist väljalaskele umbes kümne hobujõudu võimsam.

GTA tarbeks plaanitakse 2,9-liitrisest kahe turboga V6-st välja meelitada 620 hj, mis teeks selle märgatavalt võimsamaks, kui on põhirivaalidest BMW M3 ja Mercedes-AMG C 63. Ja mitte ainult neist, sest GTA oleks oma 86 990 eurot maksvast toorikust üle tervelt 110 hobujõuga.

Ja kuigi Alfa Romeo pakub praegu baasmudelit USA turule ka manuaalkäigukastiga, pidavat GTA enesele saama ainult kaheksakäigulise „automaadi“.

Usutavasti esitletakse uut jõujuurikat 24. juunil Milaanos, kui Alfa Romeo tähistab sajakümnendat sünnipäeva.