Uudseid hambahooldamisvahendeid arendav Prantsusmaa firma FasTeesH esitleb täna algaval suurel tehnoloogiamessil CES 2020 oma värsket toodet Y-Brush, mille esimene partii äsja ka maailma ette jõudis.

Y-Brush ei näe välja kui tavaline hambahari, vaid nagu hambakaitse, mis tunduks omal kohal poksimatšil osaleja suus. Aga see pannakse suhu just hammaste puhastamiseks ja selle tõmbenumber on võime 10 sekundiga kogu töö ära teha. 5 sekundit ülahammastele, 5 alumistele ja valmis!

Asi toimib nii: seadeldise ühel küljel on nailonharjased. Hambapasta tuleb harjastele kanda ja "hambakaitse" suhu torgata. Siis pigistad hambad umbes viieks sekundiks kokku, kuni puhastaja töö ära teeb, ja kordad sama vastashammastega.

Y-Brush pakub kolme töö- ehk vibreerimisrežiimi, selle täislaetud aku peab vastu kuni kuu ja USB-laadimisalus on karbis kaasas. Saadaval on kaks varianti: väiksem lastele vanuses 4-12, suurem täiskasvanutele.

Tootja soovitab harjapead iga poole aasta järel vahetada ja müüb uusi asenduspäid umbes 27 eurose tükihinnaga. Y-Brushi komplektid maksavad tootja kodukal 125, 149 ja 295 USA dollarit ehk vastavalt umbes 112, 133 ja 264 eurot.