Reisiblogijad Garrett ja Jessica hoiavad käigus populaarset YouTube'i-kanalit The Bucket List Family. Nende hiljutine video tõi neile taas kenakesti tähelepanu, aga kõnealusel juhul halvas mõttes.

Paljudele vaatajatele ei meeldinud, et reisiblogijad saatsid oma seitsmeaastase tütre Dorothy ja viieaastase poja Manilla vee alla haidega ujuma.

See ei toimunud otseselt mingil ohtlikul moel, vaid lapsed olid "pakitud" sukeldumis-ülikondadesse ja varustatud hapnikuga. Nad ise viibisid spetsiaalses puuris, millistes taolist elamust korraldataksegi. Isa oli nendega puuris kaasas – mitte et temast palju kasu olnuks, kui haid oleks lastele ligi pääsenud.

Puuris oli aga suuri auke, mis muudavad video kommenteerijate osutusel ohtlikuks: verejanuline kala võivat sellise puuri puhul halval juhul loetud sekundite jooksul oma kriiskava sihtmärgini jõuda.

Sügavale sukeldumine on tavaliselt (olenevalt paigast) lubatud alates vanustest 8-12 aastat, aga nii noorte lastega pole seda keegi üritanud ja videona jäädvustanud.

Kiika ise: kas sina oleksid nõus lastega sellist etendust korraldama? YouTube'i-klippi on seni vaadatud enam kui 4,2 miljonit korda.