Voogedastusplatvormina toimiv iStreamItAll koondas üle 118 000 telesarja osa ja 11 000 filmi, mis tähendab, et see oli pakutavate teoste hulga poolest suurem kui suurimad legaalsed voogedastusteenuse pakkujad Netflix, Hulu ja Amazon Prime.

Tegemist on järjekordse lahinguga voogedastussõdades. USA-s on viimasel ajal tekkinud juurde terve hulk uusi platvorme ning muuhulgas tahavad turust osa ka tõelised gigandid, näiteks Disney, kes värskelt oma voogedastusteenusega Disney+ välja tuli.

Kuna üheks suureks konkurendiks peetakse ebaseaduslikult autoriõigustega kaitstud filme ja sarju jagavad kanalid, lõid 2017. aastal mitmed suured striiminguettevõtted - Amazon, Netflix, Hulu, HBO ja teised - eraldiseisva organisatsiooni, mille eesmärgiks on piraatplatvormidega võidelda. Nüüd ongi käes selle töö esimesed viljad.

Nii iStreamItAll kui ka Jetflicks toimisid mitmes mõistes nagu tavalised voogedastusplatvormid ning haukasid seega suure ampsu suurettevõtete kasumitest. Mõlemas keskkonnas oli tuhandeid kasutajaid, kes teenuse eest maksid ja seeläbi sisule ligipääsu said.

Darryl Julius Polo, kes IStreamItAlli haldas, tunnistas, et on piraatlusega teeninud üle miljoni USA dollari. Lisaks autoriõiguste rikkumisele tunnistas Polo end süüdi ka rahapesus. Peale Polo tunnistas end süüdi ka Villarino, kes töötas koos Pologa Jetflicksi kallal. Tema tunnistas end süüdi aga vaid autoriõiguste rikkumises.

Kohtuotsust mõlema mehe kohta on oodata järgmise aasta märtsikuus, nende hallatud platvormid ja domeenid on aga juba praegu USA võimude poolt arestitud.