Kuo hinnangul võiks täiesti juhtmevabaks muutuda iPhone'i seeria kallimad mudelid. Laadimine toimuks juhtme asemel juhtmevaba laadimisdoki abiga, mida firma juba alates iPhone 8 mudelitest pakkunud on. Kõrvaklappide ühendamine toimuks aga ainult läbi bluetoothi.

Lightning-tüüpi laadimisstandardi ära kaotamine poleks esimene kord, kui Apple mõne seni kasutusel olnud tehnoloogia oma toodete arendamisel põhja laseb. Näiteks oli Apple'i 1998. aasta iMac üks esimesi arvuteid, millel polnud enam disketilugejat, sarnaselt on ettevõte praeguseks näiteks osadest oma raalidest ära kaotanud CD ja DVD lugejad ja tavalised USB-pesad.

Telefone puudutav laadijamuudatus toimus 2012. aastal, kui vana iPhone'ide ja mõnede iPodide laadimiseks mõeldud laadija lightning-tüüpi laadija vastu välja vahetati. Praegu on aga ka seda tüüpi pesa juba seadmetelt välja puksitud, näiteks kasutavad uuemad iPadid hoopis USB-C standardit. 3,5 millimeetrise kõrvaklapipesa lõpp tuli aga Apple'i telefonide puhul 2016. aastal, kui välja lasti iPhone 7, millele enam tavalisi kõrvaklappe otse külge ühendada ei saanud.

Lightning pesa ära kaotamine oleks loogiline ka ärilisest perspektiivist - laadimisaluseid on Apple'i poodides müügil terve hunnik ning just tuldi välja ka uute juhtmevabade kõrvaklappidega. Kindlasti aitaks juhtmevaba telefon ka kõikide nende vidinate müügile hästi kaasa.

Kuo heitis täpsemalt valgust ka sellele, milliseid Apple'i telefone järgmisel aastal näha võiks. Tema hinnangul saab näha koguni viit uut telefoni, üht neist aasta esimeses pooles ning nelja 5G telefoni, mis jõuavad meieni aasta teises pooles. Sarnaseid oletusi on tarneahelate analüüsi põhjal teinud ka teised analüütikud.