Samuti räägime liiklusäpist Supervaisor - kas see teeb päriselt meie liikluse korda ja aitab probleemseid kohtasid kaardistada nagu äpiloojate plaan ette näeb, või on pealekaebamisäpp ebavajalik ning lihtsasti manipuleeritav?

Loomulikult ei saa me üle ega ümber Reidi teest, Tallinna ühest suurest teeprojektist, millest juba ammu räägitud on ning mis peaks maagiliselt liikluse korda tegema. Oleme ise paar korda selle läbi sõitnud ja jagame oma arvamusi.

Proovisõiduautoks oli sel nädalal Renault Clio - auto, mille puhul kõige täpsemaks kirjeldavaks sõnaks on "üllatav". Veli poolt aasta auto konkursil esimeseks valitud masin sai hiljuti Leedu aasta auto tiitli. 12 000 euro ligidalt algava hinnaga auto on tõeline rahvamasin ja sellel on päris mitu head külge!

Põhjalikumalt räägime nipinurgas talvistest ohtudest ja sellest, kuidas nendega oma autot taltsutada. Veoskeeme on erinevaid ja käitumine libedaga nende puhul on samuti täiesti erinev. Samuti anname nõu, kuidas mitte kellelegi tagant otsa sõita.

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Valentin Rajasaar. Viska pilk peale ka meie saate Facebooki lehele ja kuula seda julgelt näiteks Spotify, Apple Podcastsi või Soundcloudi vahendusel või allpool olevast Delfi Tasku pleierist!

1x
00:00