Ballecer viis Twitteris läbi küsitluse, kus uuris mitme hetkel populaarse videomängu kohta ning päris oma jälgijatelt, millisesse neist tasuks oma eraserver luua. Küsitluse esikoha saigi Minecraft, mäng, mis oma olemuselt meenutab legodega ehitamist ning mille põhieesmärkideks on avastamine, ehitamine ja kaevandamine. Teiste valikute seas olid näiteks veel Team Fortress 2, Rust ja ARK.

"Minu eesmärgiks on luua server, kus mängijad ei oleks nii toksilised (ebameeldivad ja ebaviisakad -toim) ja kus inimestel oleks võimalus oma loovust väljendada," ütles Ballecer väljaandele Rome Reports. Lisaks sellele avaldas usumees lootust, et inimesed on võimelised mängus saadud tutvused ka pärisellu üle kandma ning omavahel pikaaegseid sidemeid looma.

Üheks Balleceri sooviks on ka näidata, et usumees olemine ja tehnoloogia tundmine ei pruugi tingimata vastandid olla. "Esmalt olid inimesed minu suhtes väga kahtlevad - neile tundus imelik, et keegi, kellel on seljas vaimulikurüü, räägib Google'i viimastest teenustest või sellest, kuidas Atlandi ookeani põhjast valguskaablit vedada. Praeguseks on inimesed aga aru saanud, et ma saan väga hästi valdkonnast aru, aga juhtun lihtsalt olema ka preester," ütles Ballecer.

Pikemas perspektiivis loodab preester, et ta suudab kogu protsessi kaasata ka Vatikani ametlikud esindajad ning neile näidata, et digitehnoloogiad on hea võimalus, kuidas astuda kontakti terve hulga inimestega korraga. Hetkel pole Vatikan küll Minecrafti serverile veel oma heakskiitu andnud, kuid arvestades, et viimasel ajal on maha saadud näiteks digiroosikrantsiga, ei pruugi selline otsus üldse ulmevaldkonnast olla.