Erinevalt teistest superautodest, mida politseijõudude autonimistust leida võib, on uus Tesla lisaks selle kiirusele (0-100 km/h 2,9 sekundiga) ka vastupidav. Auto tutvustusel peksti seda vasaraga ning Tesla omaniku Elon Muski sõnul peaks see kaitsma autos istujaid ka väikerelvade tule eest.

Kuigi samuti teoreetiliselt väga vastupidavate akente esitlemine läks pisut aia taha, lubas Musk, et probleemiga tegeletakse ning varsti on ka aknad igal juhul vastupidavad. Taas üks põhjus, miks auto just politseinikutele ja teistele korrakaitsejõududele hästi sobib.

Dubai politsei juht Abdullah Khalifa Al Marri ütles väljaandele Arabian Business, et uut autot hakatakse kasutama turistipiirkondades, näiteks Burj Khalifa, La Meri ja Jumeirah Beach Residence'i juures. Twitteris kasutatakse postituse juures aastanumbrit 2020, mis võib viidata, et masinat kavatsetakse kasutama hakata juba järgmisest aastast.

Tesla esindajate sõnul on praeguseks tellitud üle 250 000 Cybertrucki ning ainuüksi tellimuse esitamiseks on vaja välja käia 100 USA dollarit. Võimalik, et Dubai politseijõud on ühtede esimeste seas, kelleni uus Tesla jõuab.

Viimase autona lisandus Dubai politseijõudude autoparki Mercedes-AMG GT 63 S, mis on võimeline tippkiirusena saavutama kuni 315 km/h. Uue Mercedese lisandumisest anti teada alles esmaspäeval, seega nähakse autopargi täiendamisega Dubais kõvasti vaeva.