Kui juba see fakt ise tundub kurioosne, siis tõstab kontoga kaasnenud lugu selle veel teistesse kõrgustesse. Nimelt kaebas sama mees oma sõbra kohtusse, kuna see oli väidetavalt ekslikult müünud talle välja laenatud konto vaid 3888 jüääni ehk umbes 550 USA dollari eest maha.

Sarnaselt kogu ülejäänud loole, jäävad põhjused, miks konto maha müüdi, samamoodi segaseks. Nimelt olevat konto laenuks saanud mees selle omastanud ning tahtnud seda "sõbrale" tagasi müüa, plaanides selle eest küsida 55 000 USA dollarit. Kuna mängusessioon oli aga pikale veninud, tegi ta oksjonikeskkonnas selle hinna sisestamisel väikese trükivea ning küsiski selle eest vaid 550 USA dollarit või 3888 jüääni, mille eest üks teine kasutaja selle ära napsas.

Selle peale otsustaski mängukonto esialgne omanik nii oma "sõbra" kui ka oksjonikeskkonna Netease, kus konto maha müüdi, kohtusse kaevata. Kohus otsustas, et kasutajasse isukalt investeerinud mees saab selle küll tagasi, kuid peab platvormilt selle hankinud heatahtlikule ostjale kahjutasuks välja käima 90 000 jüääni ehk umbes 13 000 USA dollarit.

Sellega jäi konto esialgne omanik küll vahepeal konto kaaperdanu küsitud summaga võrreldes päris kenasti kasumisse, kuid üldine õppetund, mis sellest loost lähtub, on lihtne - ära jaga oma virtuaalkontosid teiste inimestega, olenemata sellest, kui suured sõbrad nad sulle parajasti tunduvad. Seda eriti juhul, kui konto on seotud su pangakaardi või muu maksevahendiga või kui oled selle peale kulutanud tohutu summa raha.