Ford lubas, et auto kohta jagatakse rohkem infot 17. novembril ning esialgu jagati vaid üht mittemidagiütlevat videot, kuid Mustangi elektriautole pühendatud foorumi liikmetel õnnestus auto tellimiseks mõeldud veebilehe link ära arvata ning seega ka autost esimesesed pildid hankida (neid saad näha SIIN). Praeguseks on veebileht maha võetud.

Läbi poolvalmis kodulehe said teatavaks ka elektrilise linnamaasturi tehnilised andmed. Sõiduk on võimalik osta kas tagaveolise või nelikveolisena ning kokku saab masinat olema viis erinevat varianti. Kõige aeglasema kiirendusega mudel (California Route 1) kiirendab 0-100 rohkem kui kuue sekundiga, kuid samal ajal on sel ka kõige vastupidavam aku, mis laseb tehaseandmete järgi sõita vähemalt 480 km.

Kõige kiirem mudel kannab loomulikult tähist GT ja on saadaval vaid nelikveolisena. Sajani kiirendab samuti kõige kallim mudel alla nelja sekundiga. Samas kannatab kiirusega sõiduulatus ning ühe laadimisega saab läbida 378 kilomeetrit, mis pole ka tegelikult elektriautode maailmas ülemäära halb näitaja.

Lisaks sellele on olemas kaks vahepealset mudelit Select ja Premium. Viimasel on pisut suurem sõiduulatus ning parem varustus, kuid milles see täpselt väljendub, kodulehelt lekkinud infost ei lähtu. Peale nende on kõige kiiremate tellijate tarvis ette nähtud ka erilist sinist värvi ning kontrastsete salongiõmblustega mudel, mida müüakse limiteeritud kogustes.

Kõige odavama mudeliseeria hind saab USA-s olema 43 000 USA dollarit, kõige kallima hinnad algavad aga 60 000 juurest. Esimesed autod tahetakse klientidele kätte toimetada järgmise aasta lõpus, kuid mõnede mudelite puhul tuleb oodata ka ülejärgmise aastani.