Esmalt ehitatakse lahendus sisse Microsoft Stream teenusesse, mis on mõeldud äriasutustele kasutamiseks. Firma jagas ka videot (vt uudise päis), kus näidatakse, kuidas ühe klikiga rakendatav lahendus toimib. Nagu videost näha, töötab see üpris efektiivselt ning on võimeline ehitusplatsi müra täielikult välja filtreerima.

Firma esindajate sõnul on taustamüra videokõnede puhul üks kõige tüütumaid asju ning just see on põhjus, miks Microsoft on otsustanud probleemiga tegelema hakata. Ettevõtte esindaja Christina Toroki sõnul on tehisintellektil põhinevat lahendust praeguseks katsetatud näiteks ülerahvastatud konverentsisaalides ning ehitusplatsidel.

Kuigi Microsoft ei tahtnud lahendusega seonduvaid tulevikuplaane täpsemalt avada, on ilmselt aja küsimus, millal see ka mujal kasutusele tuleb. Eriti arvestades asjaolu, et maailma üks kõige populaarsemaid videokõnekeskkondasid Skype on samuti Microsofti omanduses.

Müra on tänapäeva tehnoloogiamaailmas üks üha enam esile kerkivaid probleeme, millele leevendust otsitakse. Lisaks tehisintellektil toimivatele lahendustele võib üheks selle ilminguks pidada ka näiteks müra summutavaid kõrvaklappe, mis üha populaarsemaks on muutumas ning mille tootmisega pea kõik klapitootjad tegelema on hakanud.